Ring og få et godt tilbud på 21 46 89 39

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

8 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af etageadskillelse

Føles gulvet koldt på 1. salen i dit hus eller i din lejlighed? Så er isolering af etageadskillelse en effektiv løsning og samtidig en god investering

Mange ældre etageejendomme og huse bygget frem til midten af 1970erne har ikke en isoleret etageadskillelse. En etageadskillelse er imellem etagerne i et hus eller imellem to lejligheder i en ejendom. 

Ved isolering mellem etager kan du spare penge på varmeregningen, da varmen ikke siver igennem gulvet og ud af bygningen, samtidig får du et langt bedre indeklima.

Hos Papiruld Odsherred hjælper vi dig gerne med isolering af etageadskillelse, så du kan få rettet op på den manglende eller nedbrudte isolering. Vi har et professionelt team, som sætter en ære i at lave kvalitets arbejde og et flot slutresultat. Vi har gennem årene løst mange isoleringsopgaver i Odsherred og omegn.

Fordele ved isolering mellem etager

Isoleringen mellem etager i ældre huse og bygninger er oftest alt for ringe. Det er derfor beboerne ofte oplever støj eller uforklarlige kolde gulve.

Du kan derfor med fordel få isolering mellem etager og opleve følgende forbedringer. 

  • Bedre indeklima
  • Forbedret lydisolering
  • Modvirker kolde gulve
  • Mindre varmeregning
  • Reduceret energiforbrug og CO2-udslip, miljøvenligt

Oplever du høje varmeregninger, for meget støj eller kolde gulve, står vi til rådighed for både private og erhverv. Du kan helt gratis få et isoleringstjek, hvor vi kommer med vores faglige vurdering til den bedste isoleringsløsning. 

Bestil et gratis isoleringstjek her


Når vi har lavet et gratis isoleringstjek, sender vi dig et uforpligtende tilbud, som du derefter kan tage stilling til.

Sådan fungerer isolering af etageadskillelse

Vi anvender Papiruld, som er meget effektivt til isolering af etageadskillelse og opgaven udføres typisk ved at Papiruld indblæses i den yderste del af etageadskillelsen i huset. I lejligheder bores der ofte huller i gulvet på den øvre etage. Igennem disse huller blæses isoleringsmaterialet ind imellem hulrummet i etageadskillelsen. Hvorefter hullerne repareres.

Papiruld kan også sagtens bruges til efterisolering selvom der allerede ligger andet isoleringsmateriale i etageadskillelsen. 

Hos Papiruld Odsherred kan du få en fagmands vurdering, hvis der er spørgsmål til isolering af etageadskillelser, og vi kommer gerne med kyndig rådgivning til dit projekt.

Professionel rådgivning og vejledning hos Papiruld Odsherred

Hvis du søger en dygtig isolatør til en rimelig pris i Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Nykøbing, Svinninge eller i resten af Odsherred, så er du kommet til det rette firma. Inden du træffer din endelige beslutning om isolering mellem etager, tilbyder vi gerne professionel rådgivning og vejledning. Du er velkommen til at tage kontakt til os for yderligere information. 

Ring til os på telefon: 21 46 89 39.

Du er også velkommen til at udfylde formularen og få et gratis isoleringstjek klik her.