Ring og få et godt tilbud på 21 46 89 39

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

6 + 3 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Om Papiruld Odsherred

Papiruld Odsherred ApS er et isoleringsfirma i Odsherred med særligt speciale i Papiruld. Vi tilbyder isolering med Papiruld og vores isolatør kører bl.a. i Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sj., Svinninge, Tølløse samt hele Odsherred.

Vores tillidsfulde isolatør Flemming Højenvang, som du ser på billedet, har været autoriseret isolatør for Papiruld Danmark i 19 år, og vi har derfor et dybdegående kendskab til, hvordan man hurtigst, bedst og miljørigtigt isolerer alt fra hulmure til lofter og krybekældre. Vi dækker hele Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Odsherred og omegn, og vi kommer gerne og tjekker jeres isolering - helt gratis! 

Sjæl og engagement 

Vi er et seriøst og kompetent isoleringsfirma i Odsherred med sjæl og engagement. Vores virksomhed bygger på tillid - tillid blandt medarbejdere, tillid til samarbejdspartnere og ikke mindst vores kunders tillid.

Vores isolatører elsker udfordringer og sætter en ære i at levere en rådgivning, som er skræddersyet til jeres hus og jeres personlige ønsker og behov. Når vi laver et omkostningsfrit isoleringstjek, gennemgår vi grundigt jeres bolig og fortæller om de mange muligheder med Papiruld. Ønsker I et gratis isoleringstjek mhp. et uforpligtende tilbud, kommer vores isolatør gerne forbi i Holbæk, Tølløse, Kalundborg, Jyderup, Svinninge, Nykøbing Sj., samt hele Odsherred.

Ring til os på: 21 46 89 39 for et gratis isoleringstjek af din bolig eller udfyld formularen ved at klikke her.