Ring og få et godt tilbud på 21 46 89 39

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

Om Papiruld Odsherred

Papiruld Odsherred ApS er et isoleringsfirma med særligt speciale i Papiruld. Vi tilbyder isolering med Papiruld bl.a. i Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sj., Svinninge, Tølløse samt hele Odsherred.

Vores tillidsfulde isolatør Flemming Højenvang, som du ser på billedet, har været autoriseret isolatør for Papiruld Danmark i 16 år, og vi har derfor et dybdegående kendskab til, hvordan man hurtigst, bedst og miljørigtigt isolerer alt fra hulmure til lofter og krybekældre. Vi dækker hele Holbæk, Kalundborg, Odsherred og omegn, og vi kommer gerne og tjekker jeres isolering - helt gratis! 

Sjæl og engagement

Vi er en seriøs og kompetent isoleringsforretning med sjæl og engagement. Vores virksomhed bygger på tillid - tillid blandt medarbejdere, tillid til samarbejdspartnere og ikke mindst vores kunders tillid.

Vi elsker udfordringer og sætter en ære i at levere en rådgivning, som er skræddersyet til jeres hus og jeres personlige ønsker og behov. Når vi laver et omkostningsfrit isoleringstjek, gennemgår vi grundigt jeres bolig og fortæller om de mange muligheder med Papiruld. 

Ring til os på: 21 46 89 39 for et gratis isoleringstjek af din bolig.