Ring og få et godt tilbud på 21 46 89 39

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 15 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Isolering er en vigtig faktor i alle hjem og også på loftet, kan det have en stor betydning.

Det er vigtigt, at dit loft er isoleret, så du undgår varmetab i hjemmet. Du skal derfor sørge for at være opmærksom på, om din isolering er ved at blive nedbrudt og skal genopfriskes eller, om du flytter i nyt hus, hvor der skal laves en ny isolering. 

Hos Papiruld Odsherred kan vi være behjælpelige med loftisolering, så du undgår problemer med varmetab og fugt. Vores team er altid klar på et solidt stykke arbejde, hvor der er fokus på at holde kvaliteten høj. Vi har mange glade og tilfredse kunder, som vi har hjulpet med loftisolering i for eksempel Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Nykøbing Sj., Svinninge og hele Odsherred. Du kan altid frit kontakte os, hvis du skal have noget hjælp til loftisolering, hvad end det er nybyggeri eller et ældre hus.

Konsekvenserne ved en dårlig loftisolering


Der kan opstå store konsekvenser, hvis du ikke har en god og holdbar loftisolering. Det kan for eksempel lede til et stort varmetab, hvilket i sidste ende kan ses på varmeregningen. Det er derfor en rigtig god investering, hvis du sørger for en god og ordentlig isolering af dit loft, så du ikke risikerer en dyr varmeregning i fremtiden. Desuden skaber varmetabet på baggrund af den dårlige isolering også et dårligt indeklima, som ikke er behageligt at være i. Det er derfor også vigtigt at få en god isolering for at sikre dit og din families velvære i huset.   

Sådan isolerer vi dit loft


Hos Papiruld Odsherred har vi stor erfaring med loftisolering og ved derfor, hvordan vi skaber den bedst mulige isolering på dit loft. Vi bruger Papiruld til at isolere dit loft, hvilket både er med til at forhindre varmetab samt fugt på loftet. Papiruld er nemlig fugttransporterende, hvilket betyder, at den fugt, som kan findes på loftet, bliver optaget af Papiruld. Dette går ikke ud over evnen ved at isolere med Papiruld, og fugten bliver med hjælp fra Papiruld transporteret op til overfladen, hvorefter den fordamper. Papiruld er derfor en rigtig god løsning, hvis du vil have en god og stabil isolering af dit loft. 

Vi tilbyder gratis isoleringstjek 


Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du trænger til en ny isolering af dit loft, tilbyder vi hos Papiruld Odsherred et gratis tjek. Vi har mange års erfaring med loftisolering i Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Nykøbing Sj., Svinninge samt hele Odsherred og disse ting undersøger vi inden en isolering:

  • Ventilation på loftet
  • El-installationer
  • Adgangsforhold

Når vi har lavet et gratis isoleringstjek, sender vi dig et uforpligtende tilbud, som du derefter kan tage stilling til.

Bestil et gratis isoleringstjek her.