Ring og få et godt tilbud på 21 46 89 39

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

8 + 10 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Har du en hulmur med eksisterende isolering, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, om isoleringen trænger til en kærlig hånd.

Isoleringen falder nemlig sammen over tid, og derfor kræver det sommetider lidt hjælp, hvis du skal have det genoprettet. 

Hos Papiruld Odsherred hjælper vi dig gerne med hulmursisolering, så du kan få rettet op på den manglende eller nedbrudte isolering. Vi har et professionelt team, som går højt op i kvalitet og altid sikrer dig et flot slutresultat. Vi har blandt andet arbejdet meget med hulmursisolering i Holbæk, Jyderup, Kalundborg, Nykøbing Sj., Svinninge samt hele Odsherred. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for noget hjælp til at rette op på isoleringen i din hulmur. 

Konsekvenser ved dårlig isolering i hulmuren 


Grunden til, at det er vigtigt, at du får fikset din isolering i hulmuren, er, at det hurtigt kan få nogle konsekvenser. Det kan for eksempel have en stor effekt på din varmeregning, da den dårlige isolering betyder, at varmen kan fise direkte ud. Får du derfor ikke ordnet din hulmursisolering, kan du ende ud med en meget høj varmeregning måned efter måned.

Oplever du høje varmeregninger, kan det også være en god idé at undersøge om, det har noget med din hulmur at gøre. Det kan nemlig være, at der er problemer med isoleringen, som du ikke har opdaget. Du kan mærke om isoleringen i din hulmur er dårlig eller nedslidt ved at føle efter kolde områder på indervæggen. Finder du nogle af disse områder, kan det meget vel skyldes dårlig isolering, hvilken let kan være grunden til din høje varmeregning. I en sådan situation, kan du altid kontakte os hos Papiruld Odsherred, hvor vi gerne kommer ud og hjælper dig med hulmursisolering i Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Nykøbing Sj., Svinninge samt i resten af Odsherred.

Sådan fungerer hulmursisolering


Når vi skal hjælpe dig med at isolere din hulmur, så er vores første skridt at inspicere muren. Vi inspicerer din hulmur ved at bore et hul i fugen, hvorefter der indsættes et kamera, som kan vise den indre isolering. På den måde kan vi tjekke, hvor der er problemer med isolering, og hvor meget det skal rettes op på. 

Selve isoleringen forgår ved, at vi blæser papiruld ind i hulrummet imellem yder- og indervæg. På den måde bliver den gamle isolering presset op mod bagsiden og rummet bliver fyldt ud med Papiruld. På den måde er du sikker på at få en hel optimal og gennemført isolering af din hulmur.

Professionel rådgivning og vejledning hos Papiruld Odsherred


Hvis du søger hulmursisolering i Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Nykøbing Sj., Svinninge eller i resten af Odsherred, så har du måske behov for professionel rådgivning og vejledning, inden du kan træffe din endelige beslutning om hulmursisolering. Du er velkommen til at tage kontakt til os for yderligere information. 

Ring til os på telefon: 21 46 89 39.

Du er også velkommen til at udfylde formularen og få et gratis isoleringstjek klik her.