Ring og få et godt tilbud på 21 46 89 39

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Har du en krybekælder i dit hjem? Så er det vigtigt, at der er styr på isoleringen.

En dårlig isolering kan resultere i varmetab og ubehageligt indeklima med kolde gulve, hvilket ikke er optimalt. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, om din krybekælder trænger til en renovering omkring isoleringen. 

Hos Papiruld Odsherred hjælper vi gerne med isolering af krybekældere i hele Odsherred. Vi har et professionelt team, som altid stræber efter høj kvalitet og leverer et flot stykke arbejde. Vi har eksempelvis mange tilfredse kunder fra opgaver med isolering af krybekælder i Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Nykøbing Sj., Svinninge samt hele Odsherred. Du kan derfor altid frit kontakte os, hvis du har en krybekælder i dit hjem, som trænger til lidt hjælp med isoleringen. 

Hvad er en krybekælder egentlig?


Det er ikke alle huse, som har en krybekælder, så det er vigtigt at være opmærksom på, om dit hus har en. Man finder som regel en krybekælder i huse fra århundredeskiftet og frem til fra 1960’erne. Krybekældere er bygget med det formål, at de skal beskytte de bjælker som dækker gulvet mod blandt andet fugt. Det kan også anvendes med formålet af at skjule vand- og varmerør, så de ikke står fremme og ødelægger udseendet af huset.

Selve krybekælderen ligger typisk mellem 60 cm og 1 meter, så man kun lige kan krybe ind og inspicere stueetagen nedefra. Rummet giver derved plads til, at en person kan reparere på blandt andet de varmerør, der ligger i en krybekælder. 

Konsekvenser ved dårlig isolering af din krybekælder


Hvis din krybekælder ikke er godt isoleret, kan det få nogle stærke konsekvenser. Det kan være med til at skabe et varmetab, som resulterer i en højere varmeregning. Har du derfor lagt mærke til at varmeregningen stiger, kan det være en god idé at få din krybekælder undersøgt. Desuden kan varmetabet også være med til at skabe et dårligt indeklima og gøre dit gulv koldt at gå på. Det kan være rigtig ubehageligt at leve med, og derfor bør du søge hjælp til isoleringen, hvis du oplever dette. Hos Papiruld Odsherred hjælper vi gerne kunder med isolering af krybekælder i Holbæk, Kalundborg, Jyderup, Nykøbing Sj., Svinninge og i hele Odsherred.

Sådan isolerer vi din krybekælder


Når vi skal isolere din krybekælder, bruger vi papiruld. Vi tilsætter en miljøvenlig lim til Papiruld, så det derefter kan blive sprayet op under hele gulvet fra krybekælderen. På den måde kan du være sikker på en tæt og god isolering, så varmen ikke render nogle vegne. 

Få professionel rådgivning og vejledning hos Papiruld Odsherred


Du kan altid kontakte Papiruld Odsherred, hvis du ønsker professionel rådgivning til isolering af din krybekælder i Holbæk, Kalundborg,  Jyderup, Nykøbing Sj., Svinninge eller omegn.

Vi står klar og du kan få fat i os telefonisk eller elektronisk. Send en mail til mail@papiruld-odsherred.dk, eller ring på tlf. 21 46 89 39